GET BEACH READY WITH ME

Beach ready
Sandals – Bianco Footwear // Sunglasses – Rayban // Bikini top – Tryde Andrés, SIMILAR HERE // Bikini bottom – Gina Tricot // Magazine – Eurowoman // Sunscreen – Derma

 

Vil du gøre dig strandklar med mig? Jeg elsker at tage på stranden og på en eller anden måde synes jeg at havet gør mig meget mere rolig. Men egentlig er det jo ikke bare det at tage på stranden – man skal faktisk huske lidt. Jeg laver mig altid en tjekliste inden jeg tager nogen steder hen, bare for at være sikker på at jeg ikke glemmer noget.

Ting jeg skal bruge for at blive strandklar:
  • Bikini/badedragt
  • Solcreme
  • Solbriller
  • Klipklapper/sandaler
  • Magasin/bog

Personligt kan jeg virkelig godt lide solcremen fra Derma. Grunden til dette er at solcremen ikke indeholder nogle produkter der skader huden. Derudover kan jeg også virkelig godt lide at den er nem at smøre ud og hurtigt tørrer ind i huden. Hvem har tid til at vente på det?

En anden ting jeg godt kan lide at tage med mig når jeg skal på stranden er et magasin eller en bog. Altså, man kan jo ikke være i vandet hele tiden, og nogle gange er det rart at have en anden form for underholdning med.

Hvad tager du altid med dig når du skal på stranden?


Wanna get beach ready with me? I love going to the beach and somehow find the ocean really calming. However, going to the beach isn’t just going – you will need to remember some things. Whenever I go somewhere I like to always have a checklist just to make sure that I won’t forget anything.

Things I need to get beach ready:
  • Bikini/bathing suit
  • Sunscreen
  • Sunglasses
  • Flipflops/sandals
  • Magazine/book

Personally I really like the sunscreen from Derma. The reason for this is that the products within the sunscreen doesn’t do any damage to your skin. Also, I really like the way it applies, it is easy and quickly absorbed into the skin. Who’s got time to wait for that?

Another thing I like to bring to the beach is a magazine or book. I mean, you can’t always be in the water and sometimes it’s nice to have another kind of entertainment.

What do you always bring to the beach?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *