DREAMING OF SUNSHINE AND NEW ADVENTURES

DSC_0390

Midt i den kolde og regnfulde januar måned sidder jeg og drømmer mig langt væk til varmere vejr og fremmede himmelstrøg. Jeg sad netop lige og kiggede mine billeder igennem og kom til at kigge tilbage på sommeren 2016, hvor jeg sammen med min familie var taget til Berlin og Prag med et kort visit i Dresden og koncentrationslejren i Theresienstadt.

I øjeblikket drømmer jeg mig dog væk til liiiidt varmere himmelstrøg med hvide sandstrande og et klart blåt hav. Derfor har jeg da også overvejet om jeg skal have mig et ekstra sabbatår og tage på øhop i Indonesien, Malaysia og Thailand. Jeg vil rigtig gerne lære at surfe og jeg vil da også godt indrømme at jeg har siddet og lavet et par udkast til eventuelle rejsemål. Dog skal jeg stadig have gjort op med mig selv om jeg vil vente endnu et år med at starte på et eventuelt studie og så skal jeg måske også lige have fundet mig en at rejse med. Det er jo ikke en hemmelighed at jeg ikke er den bedste til at snakke med nye mennesker, men måske skulle jeg give mig selv den udfordring, hvem ved hvilke venskaber det kunne bringe?

DSC_0402
En lækker Vespa i Prags gader

DSC_0359
John Lennon Muren
Nå, men i hvert fald så glæder jeg mig til at vejret bliver bedre her i England og så håber jeg på at sommeren kommer tidligt i år og varmer min lille krop. Lige nu ser jeg frem til at få familie på besøg både i uge 7 og til min fødselsdag d. 5 april. Det er altid rart med velkendte ansigter omkring sig og så glæder jeg mig også til et (forhåbentligt solrigt) besøg i Brighton når min runde fødselsdag kommer. Glade tanker fra mig xx

“We could all do with a little extra sunshine in our lives”

DSC_0056 DSC_0487  DSC_0485

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *