DRESSED UP, CHIC, AND COMFY

Dressed up, chic, comfy

 

I dag har jeg haft fri fra arbejde ligesom jeg også har i morgen. Dog skal jeg tilbage på arbejde søndag. Lige nu arbejder vi på nogle flyers og andre marketing ting som skal promovere virksomheden. Jeg er virkelig spændt på alt dette, da jeg elsker marketing og gerne vil arbejde med det fremover.

Jeg er helt forelsket i jakker lige for tiden! I dag viser jeg jer tre looks som kun er forskellige fra hinanden i forhold til jakken og skoene. Til det første look har jeg taget en lidt pænere jakke på og et par støvler for at pynte looket lidt mere op. Til det andet look har jeg min look-a-like læderjakke på og et par flade spidse sko på, for at gøre looket lidt mere chic. Og til det tredje look tog jeg min nye støvede pink bomberjakke og mine flade sko på, for at gøre looket lidt mere comfy og casual. Jeg er helt forelsket i den støvede pink farve lige for tiden og kan slet ikke få nok af den, haha!

Jeg håber I alle har det godt! Vi tales ved xx


Today I’ve been off work and will be tomorrow as well, however I will go back to work on Sunday. Right now we are working on some flyers and other marketing bits and pieces to promote the company. I’m really excited by all of this, as I enjoy the field of marketing and really want to work with it in the future.

I’m in love with jackets at the and moment! Today I’m showing you three looks that only differs from each other because of the jackets and the shoes. For the first one, I put on a nicer jacket and a pair of boots to dress up the look a little. For the second, I threw on my leather look-a-like jacket and a pair of flat pointy shoes, to make the look a little more chic. And for the last one, I wore my dusty pink bomber and a pair of flat shoes, to make the look really comfy and casual. I’m in love with the dusty pink colour at the moment and just can’t get enough of it, haha!

I hope you’re all doing well! Talk to you soon xx
DSC_0122

DSC_0139

DSC_0141

2 thoughts on “DRESSED UP, CHIC, AND COMFY

  1. Det ser flot ud alle tre jakker det er dejligt at høre fra dig så kan vi bedre følge med i hvad du laver bliv ved med det knus herfra mormor og Erik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *