EN NY START

15894985_1814302322173121_8935506074751616318_n-2

Det er efterhånden et stykke tid siden, at vi sprang ind i det nye år, og jeg vil derfor gerne fortælle lidt om, hvad der er sket siden min sidste opdatering.

Jeg var hjemme en uges tid hen over julen, hvilket var godt tiltrængt. Jaja, jeg har måske været hjemme to gange i November, men det var nu stadig rart at se nogle kendte ansigter. Egentlig var det også bare rart at fejre dansk jul, for jeg har ikke været imponeret af julestemningen herovre. Jojo, der er da julelys i byerne og butikkerne har da også pyntet lidt op, men det er bare ikke heeelt det samme.

Jeg kom tilbage til England mellem jul og nytår, hvor jeg lige havde et par arbejdsdage inden Nytårs Aften stod for døren. Aftenen brugte jeg i London sammen med Sara. Det var ikke en vild aften, men det var hyggeligt at se og bruge tid sammen med hende. Da klokken slog 00, stod vi på toppen af Primrose Hill og tænkte at det ville være det perfekte sted af se al fyrværkeriet. Vi blev skuffede. Vi kunne se fyrværkeri max fem steder omkring os og det var langt væk. Vi burde nok have researchet lidt eller bare tænkt os til at vi skulle være inde i midten af byen for at se det helt store fyrværkerishow. Efter at skuffelsen havde fortaget sig, fandt vi os en undergrund, som kunne fragte os til London Bridge, hvorfra vi tog et tog til Tonbridge.

Nytårsdag blev brugt i rigtig tømmermandsstil (dog ingen tømmermænd herfra), vi så film på sofaen, spiste en masse slik og slappede egentlig bare af – det skal der også være tid til engang i mellem.

Her i det nye år har jeg spillet to kampe for Tonbridge Angels Ladies FC. Det resulterede i en 5-1 sejr på udebane, hvilket jo ikke kunne være bedre og en tabt træningskamp på hjemmebane. I kan se billeder fra udebanekampen HER hvis det skulle lyste. Jeg har nu også fået en trænings t-shirt og har fået at vide at der også snart er en træningstrøje klar til mig. Jeg havde ikke forventet at der blev stillet træningstøj til rådighed for mig, da jeg jo kun er her et år (og har ca. 7 måneder tilbage), men jeg blev alligevel rigtig glad da min træner kom med t-shirten og jeg føler mig nu lidt mere en del af holdet.

Jeg håber alt for vel hos jer og at i er kommet godt ind i det nye år xx

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *