I GOT MY STUDENT’S CAP!

Jeg har endelig afsluttet min sidste eksamen og dermed fået min studenterhue! Det føles så rart at være færdig med gymnasiet nu, hvilket betyder at jeg ikke skal læse op til flere eksaminer lige foreløbigt – hurra! Jeg kan ikke vente til at feste og hygge mig med alle mine venner i løbet af de næste uger! 

Heldigvis passede huen på mit hovede. Dog var jeg ret sur/ked af det efter jeg fik min sidste karakter… Whatever, jeg har afsluttet gymnasiet nu! 


I finally finished my last exam and thereby got my student’s cap! It feels so good being done with school now, which means I don’t have to revise for any exams for a little while – hurray! Can’t wait to have a lot of fun and party with my friends for the next couple of weeks!

Luckily the cap fitted my head. However, I was quite mad/sad after getting my last grade… Whatever, I’ve finished school now!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *