NETWORKING – KAN JEG FINDE UD AF DET?


Networking – eller netværke som det vel hedder på dansk… Kan jeg finde ud af det?

Svaret ville umiddelbart være et rungende ‘Nej!’ Jeg føler mig ikke sikker i at small-talke og jeg bliver altid virkelig nervøs når jeg ikke kender nogle mennesker hvis jeg skal til events. Men jeg overkom min frygt!

I morges var jeg til et networking event her i Tonbridge hvor jeg skulle repræsentere klinikken. Jeg var skide nervøs for at være helt ærlig. Jeg har næsten ikke sovet i nat grundet det og derudover var bange for at mit vækkeur ikke skulle formå at vække mig til tiden. Men det endte altså alligevel med at blive morgen og mit vækkeur virkede (heldigvis).

På vej til the Old Fire Station hvor eventet blev afholdt mødte jeg en af dagens deltagere. Hun var super sød og også til nervøs for at deltage. Hun arbejdede med markedsføring og copywriting, hvilket jeg synes lød super spændende. Jeg har fået lov til at give hende et kald, hvis jeg skulle have nogle spørgsmål, hvilket godt kan blive nyttigt (wuhu). Derudover snakkede jeg også med andre mennesker som alle lavede nogle spændende ting (der var mange sagførere – lidt for mange) og Kents Politi- og Forbrydelseskommisær fortalte om planerne for Kents Politistyrke. Det var knap så interessant, men det var nu en del af det. De andre synes dog at det var vældig interessant.

Jeg har stadig helt kriller i kroppen efter den oplevelse, men er samtidig også blevet sikker på at jeg bliver nødt til at gøre mere i networking, da det kan give en masse gode forbindelser og samtidig udvikle mig personligt. Jeg ved ikke om jeg nogensinde bliver god til at skabe nye forbindelser, men man skal jo starte et sted.

Det var alt for nu og blot en lille opdatering på hvad der sker her i Tonbridge. Jeg håber i alle har haft en dejlig dag. Hav det godt til næste opdatering xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *