SEE YOU SOON 

I dag var dagen hvor jeg sagde farvel til Danmark og mine kære. Jeg har ventet længe på at denne dag skulle komme, men det har også været lidt skræmmende. Altså, jeg skal jo klare alt selv nu. Derudover skulle jeg også sige farvel til min kæreste, som nok var det værste af det hele. Han flyver til Kina i næste uge, hvor han skal arbejde i 6 måneder, hvilket betyder at jeg ikke bare kan tage en smuttur hjem for at se ham. Forhåbentlig når jeg at spare nok op til at jeg kan besøge ham i november *fingers crossed*.

Vi starter begge et helt nyt liv nu og jeg håber virkelig at han får det fantastisk i Kina. Han er den bedste og jeg elsker ham!

Lige nu kan jeg bare ikke vente til det hele begynder. Vi ses snart, farvel xx


Today was the day to say goodbye to Denmark and my loved ones. I’ve been waiting a long time for this day to come, but have also feared it a little. I mean, I have to do everything on my own now. Also, I had to say goodbye to my boyfriend, which was the worst of them all. He will be leaving to work in China for 6 months, which means I can’t just take a quick trip home to see him. Hopefully, I’ll have saved up enough money to visit him around November *fingers crossed*.

We’re both getting off to new starts and I really hope that he will have the best time in China. He’s the best and I love him!

Right now I just can’t wait for things to get started! I’ll see you soon, bye xx


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *